Siste 10 dager med 50% rabatt!

Har du husket å bestille ny time?

Helseklinikkens fantastiske flytterabatt er inne i sin siste fase. 20. august er det slutt for denne gang. Etter 18 år i leide lokaler i Tønsberg, er jeg glad for endelig å ha fått praksisen min hjem til Solsikkegården der jeg bor. Dette vil jeg gjerne dele med gamle og nye pasienter og tilbyr derfor

50 % rabatt for timer som er bestilt og betalt før 20. august!

Dert vil si at du kan bestille timer til perioden etter 20 august, men disse må betales innen den 20. og timer etter 20. august kan ikke endres uten at full takst utløses. Enten du har lurt på å bestille ny time til deg selv, eller har vurdert å anbefale meg til andre du kjenner, er det mye penger å spare på å bestemme seg NÅ 🙂

Ta kontakt på tlf – 33319799 (ring lenge om du vil utløse svareren)

eller på mail – post@helseklinikken.no

 

Velkommen!

Glad og stolt hilsen fra Gunnhild :-)))